Anunț bombă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Serena Williams a decis!

Serena Williams a surprins pe toată lumea cu ultimul său anunț. Jucătoarea de tenis în vârstă de 41 de ani (în această lună), a anunțat printr-o scrisoare deschisă pentru revista Vogue că se retrage oficial din tenis după ediția din acest an de la US Open (29 august – 11 septembrie).

Serena Williams este una dintre cele mai mari jucătoare din lume. A adunat 73 de titluri la simplu și 23 de titluri la dublu.

Americanca a câștigat 23 de titluri de Grand Slam, cu unul mai puțin decât Margaret Court (24). În ultimii ani, Serena a declarat mereu că visul său este să mai câștige un titlu și să   egaleze acest record.

„Sunt oameni care spun că nu sunt GOAT (nr. cea mai bună din istorie) pentru că nu am depășit recordul Margaret Court de 24 de titluri de Grand Slam. Ea le-a obținut înainte de Era Open, care a început în 1968. Aș minți dacă aș spune că nu vreau această performanță. Nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York, dar voi încerca”, a scris Williams în scrisoarea din Vogue.

„Nu vreau să aleg între familie și tenis”

Serena a făcut și o postare pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Serena Williams (@serenawilliams)

„Nu mi-aș fi dorit niciodată să fiu nevoit să aleg între tenis și familie. Nu cred că este corect. Dacă aș fi fost bărbat, nu aș fi fost nevoită să scriu asta, pentru că aș fi jucat în continuare și aș fi câștigat. Asta în timp ce soția mea făcea efortul fizic de a ne extinde familia. Trebuie să mă concentrez pe a fi mamă. Pe obiectivele mele spirituale și, în sfârșit, să descopăr o Serena diferită, dar entuziasmată. Voi savura aceste săptămâni viitoare”, a scris jucătoarea de tenis.

Anunțul vine la o zi după ce americanca a câștigat primul meci după mai bine de un an. Serena s-a calificat în turul doi la turneul de la Toronto.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed