Gigi Becali se va enerva cumplit! Victor Piţurcă, mesaj clar pentru Denis Alibec. De ce nu trebuie să revină atacantul la FCSB

Gigi Becali se va enerva cumplit când va auzi! Victor Piţurcă a avut un mesaj clar pentru Denis Alibec. De ce crede că nu trebuie să revină atacantul la FCSB, echipă pentru care a mai evoluat în trecut.

Revenirea lui Alibec la FCSB nu este agreată de toată lumea. Pițurcă i-a transmis și un mesaj fotbalistului care va pleca de la Muaither din Qatar, echipă pentru care a jucat în ultima perioadă.

Vine Alibec la FCSB?

Gigi Becali îl așteaptă pe atacantul de 33 de ani. Fostul selecționer consideră că Alibec nu va avea o perioadă prea bună în tricoul campioanei. Acesta îl atenționează și îi amintește episodul din 2018 după scandalul avut cu MM Stoica și Nicolae Dică. Becali l-a dat afară atunci de la FCSB.

„Din ce am citit, ar fi o variantă. Dacă el nu va avea unde să meargă, va veni la FCSB, dar va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins”, a spus Victor Piţurcă, pentru Antena Sport.

Denis Alibec a plecat în iulie 2018 la Astra, după un an şi jumătate în care dezamăgise. După cearta teribilă cu Stoica şi Dică. Acesta revenea la echipa patronată de Ioan Niculae, în schimbul a 1.4 milioane de euro şi pe un salariu de 15.000 de euro.

Gigi Becali a avut șansa să îl trimită în 2017 pe vârf în Anglia pe 7 milioane de euro, dar a refuzat oferta pe care acum o regretă. Latifundiarul a ceur suma de 15 milioane de euro, bani pe care englezii nu au fost de acord să îi plătească.

Înainte de a pleca, Alibec a avut o evoluție foarte slabă și a marcat numai 3 goluri în 27 de meciuri pentru FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed