Băiatul lui Ion Țiriac, de nerecunoscut! Apariţie de poveste a moştenitorului averii magnatului. Ţinută specială pentru partenerul Soranei Cîrstea / Foto

La cei 47 de ani ai săi, Alexandru Ion Țiriac se menține într-o formă fizică de excepție! Fiul cel mare al celui mai cunoscut miliardar român a făcut furori cu ultima sa fotografie postată pe rețelele de socializare.

Ion Țiriac, fost mare tenismen, mai are un băiat și o fată, Karim și Ioana, ambii obținuți în urma căsătoriei cu Sophie Ayad. Alexandru, fiul cel mare, a apărut în urma relației fostului sportiv cu Mikette von Issenberg.

Băiatul lui Ion Țiriac, de nerecunoscut!

În cadrul ultimei sale postări, Alexandru a fost de nerecunoscut. Acesta s-a îmbrăcat într-un costum negru extrem de elegant, cu papion și pantofi de lac. Cadrul în care s-a fotografiat a fost unul vintage, cu note extremiste.

A fost prezent în Londra, la Kensington Gardens.

„Agitat… niciodată agitat!”, a fost mesajul care a însoţit ultima postare realizată de Alexandru Ion Ţiriac, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Tiriac (@alexandrutiriac)

 

În mai puțin de zece ore, fotografia a strâns peste 1000 de aprecieri.

În prezent, Alexandru Ion Țiriac se află într-o relație amoroasă cu Sorana Cîrstea. Cei doi s-au afișat, recent, împreună, iar fiul miliardarului a numit-o pe sportivă „raza sa de soare”.

Fiul lui Ion Ţiriac a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, cu care are doi băieți. Cei doi au divorțat în anul 2017.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed