Probleme pentru Ion Ţiriac! Cel mai bogat român a ajuns în faţa instanţei. Decizia poliţiei l-a enervat grav

Probleme pentru Ion Ţiriac! Cel mai bogat român a ajuns în faţa instanţei. Decizia poliţiei l-a enervat grav. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre fostul mare jucător de tenis. Nimeni nu ştia aceste lucruri până acum.

Ion Ţiriac a ajuns în faţa instanţei din cauza unui incident rutier. Magnatul a fost amendat de poliţie după un incident în trafic.

Probleme pentru Ion Ţiriac!

Incidentul lui Ion Ţiriac s-ar fi petrecut la începutul anului, conform fanatik.ro. Cel mai bogat român a fost implicat într-un incident în trafic si a fost amendat de poliţie. Decizia oamenilor legii nu a fost pe placul magnatului. Acesta a decis să conteste în instanţă amenda primită.

De altfel, numele lui Ţiriac apare într-un proces al cărui dosar a fost înregistrat pe 8 februarie 2024, la Judecătoria Sectorului 1. Mai exact, miliardarul român cere anularea procesului verbal pentru contravenţie, care a fost încheiat pe data de 26.01.2024.

Primul termen al procesului a fost pe data de 6 iunie. La acest termen, avocaţii lui Ion Ţiriac au cerut încuviinţarea probei cu înscrisurile depuse la dosarul cauzei, planşele foto şi conţinutul dosarului de la Poliţie cu declaraţiile conducătorilor auto implicaţi.

De asemenea, cei care îi reprezintă cauza fostului jucător de tenis au cerut şi audierea unui martor. Totodată, instanţa a decis să administreze proba cu filmarea video în şedinţă publică.

Ţiriac a ajuns, din nou, cel mai bogat român, conform presei economice. Fostul mare jucător de tenis ar avea o avere ce însumează aproximativ 2,1 miliarde de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed