Ion Ţiriac, şocat! Replică uluitoare din partea lui Ilie Năstase. Ce a putut să îi spună magnatului, de faţă cu toată lumea

Ilie Năstase a atras toate privirile în cadrul partidei demonstrative de la Cluj, acolo unde s-au duelat cuplurile Steffi Graf – Andre Agassi şi Simona Halep – Andrei Pavel. Discursul marelui tenismen a fost aplaudat în mare fel de către audiență.

Năstase a stat la loc special, la lojă, alături de colegul de breaslă și bunul său prieten, Ion Țiriac. Fostul mare sportiv a vorbit, în timpul grandiosului eveniment, despre filmul său intitulat ”Nasty”, prezentat la Cannes.

Replică uluitoare din partea lui Ilie Năstase, pentru Ion Țiriac!

Năstase a povestit o întâmplare amuzantă din timpul filmărilor, în care a fost implicat și Ion Țiriac.

„Filmul cu mine nu se mai poate întâmpla azi, tot ce făceam eu pe teren e imposibil azi… din cauza regulamentelor care s-au făcut pentru mine, dar eu nu mai jucam. Bine că nu mai jucam.

Sigur că în filmul ăla, domnul Țiriac când a venit la sală… mi-a zis: «Năstase, ce se întâmplă aici, e un parastas al tău?». «Nu!», i-am zis. «E un parastas al tău!».

E un film pe care îl am la inimă și îl voi transmite celor tineri să vadă cum se juca tenis!”, a spus Ilie Năstase, potrivit sport.ro.

Steffi Graf şi Andre Agassi au fost pentru prima dată pe meleagurile românești. Graf a cucerit 22 de titluri de Mare Șlem în cariera sa, iar soţul ei, Andre Agassi, doar opt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed