Gigi Becali s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu. Ce l-a scos din minţi pe latifundiarul din Pipera

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu. S-a aflat ce l-a scos din minţi pe latifundiarul din Pipera. Chiar şi după victoria la scor cu Virtus, patronul campioanei şi-a adus aminte de scandalul momentului.

Gigi Becali îl atacă, din nou, pe Răzvan Burleanu. Spune că regula U21 îl încurcă în perspectiva meciurilor din cupele europene.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Mai mult, Gigi Becali a spus clar. Nu îl interesează echipa naţională ci ca echipa sa să meargă în grupele Champions League. „Pe mine nu mă interesează echipa naţională. Pe el poate îl ajută, dar eu nu am obligaţia să ajut echipa naţională, pe Daniel Pancu sau pe Burleanu”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului cu Virtus, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Gigi Becali spune că regula lui Răzvan Burleanu o încurcă foarte mult pe FCSB. „Acum trebuie să joc cu Musi în stânga. Cu maccabi Tel Aviv voi juca cu Băluţă. Nu pot să fac schimbări că trebuie să cristalizez echipa. Până în grupele Champions League nu fac rotaţie. În tururi cea mai bună echipă şi în campionat rotaţie. Voiam astea 3 meciuri să formez echipa. Am văzut, mi-am dat seama despre ce e vorba”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed