Gigi Becali i-a făcut echipa lui Elias Charalambous! Dezvăluirea nopţii după victoria cu Virtus: ‘Am făcut primul 11 ideal’ + Mesaj pentru Mihai Lixandru

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Elias Charalambous! Dezvăluirea nopţii după victoria cu Virtus. Patronul vicecampioanei era în culmea fericirii după începutul perfect al campioanei în Champions League.

FCSB s-a distrat cu amatorii din San Marino. A fost 7-1 pentru campioana din Superliga, în faţa amatorilor de la Virtus. Returul va fi o simplă formalitate pentru băieţii lui Elias Charalambous.

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Elias Charalambous!

„Am făcut primul 11 ideal. După 7-1 acum nu mai speră nimeni. Lumea poate să vină şi să spună că poate se lasă pe tânjeală. Olaru e Olaru, a dat 3. Mi-a plăcut că s-a jucat din prima. Aşa îmi place să jucăm maxim 2 atingeri”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Gigi Becali a spus clar. Mihai Lixandru rămâne titular la FCSB. L-a fermecat pe latifundiarul din Pipera în meciul contra amatorilor din San Marino. I-a ironizat şi pe rivalii din Superliga. Este convins că nicio echipă de la noi din campioant nu ar fi câştigat la un scor aşa de mare. „Aveam o întrebare cu Lixandru, dar m-a convins că el trebuie să joace. L-am băgat repriza a doua şi a fost clar, lucid. Mi-a plăcut foarte mult. Rămâne Lixandru, e clar. A fost 7-1, dar nu ştiu dacă alţii dădeau atâtea. Ei nu au vrut să aibă vacanţă deloc. Se vede că Dumnezeu parcă îmi dă de înţeles”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed