Gigi Becali face dezvăluirea nopţii! Obiectivul uriaş pe care l-a anunţat: ‘Am pus cupolele pe Biserică’ + Marele regrel al latifundiarului din Pipera

Gigi Becali face dezvăluirea nopţii! Obiectivul uriaş pe care l-a anunţat. FCSB s-a distrat în faţa amatorilor de la Virtus. S-a impus cu scorul de 7-1 şi este deja calificată în turul 2 preliminar al Champions League.

Gigi Becali este convins că echipa sa poate da marea lovitură în acest sezon. Spune că Dumnezeu îi dă semne că se va califica în grupele Champions League.

Gigi Becali face dezvăluirea nopţii!

„Îmi dă de înţeles că îmi va da anul ăsta. Coman 5,25. Cu Virtus nicio emoţe. Apoi, tragere Maccabi Tel Aviv. Sunt într-o situaţie dificilă. 4 jucători la Olimpiadă, joacă în Ungaria. Dacă luăm coeficientul lor putem avea meciuri şi mai uşoare. Norocul e tot din credinţă. Am pus cupolele pe Biserică şi am spus că o să fie bine”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Gigi Becali a spus clar. Pariază toţi banii pe Marius Ştefănescu. Spune că e cel mai bun jucător din Superliga. „Jucătorul român se vinde pe bani puţini nu că e român ci pentru că nu are valoare. Îmi pare rău că i-am pus clauză de doar 10 milioane de euro lui Marius Ştefănescu. E cel mai bun din România. Are 25 de ani şi nu puteam să îi pun clauză mai mare de 10 milioane”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed