Laurenţiu Reghecampf s-a dezlănţuit! Dezvăluiri dureroase despre bătaia cu Anamaria Prodan. Circ în plină stradă

Laurenţiu Reghecampf nu s-a mai abținut și a dat cărțile pe față. Fostul tehnicianul de la CSU Craiova a spus motivul pentru care s-a luat la bătaie cu Anamaria Prodan în plină stradă.

La aproape 2 ani de la bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, de la Snagov, tehnicianul a ales să vorbească.

Laurenţiu Reghecampf s-a dezlănţuit! Dezvăluiri dureroase despre bătaia cu Anamaria Prodan

Bătaia filmată a celor doi a fost pusă la cale de Anamaria Prodan, sau cel puțin asta a susținut Laurențiu, în cadrul podcastului lui Bursucu.

”Anamaria a premeditat asta. Adică regret faptul că eu am ajuns în situația aia și nu pot să îmi închipui cum un om, care a stat lângă mine atâția ani și căruia i-am făcut foarte mult bine, eu știu ce am făcut, vorbesc de partea sufletească, a putut să regizeze un asemenea lucru să îmi facă rău.

A doua zi era botezul lui Liam. Să îl aduci pe unul să îl pui în mașină să filmeze, și vezi că întreabă dacă a filmat…

Am fost să îl văd pe Bebe, Bebe era undeva plecat. Eu am intrat la nașul meu, casa de lângă, prieten foarte apropiat mie. Am stat cu el, am vorbit, am vrut să mă duc spre mașină și atunci au venit ei.

A coborât, a început să mă înjure. Doar voiam să îl salut pe Bebe.

Cu toate că nu trebuia să mă duc eu cu o zi înainte de botez, dar îmi era dor de el. Voiam să îl văd”, a spus, în detaliu, Laurențiu Reghecampf.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed