Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Laurențiu Reghecampf. S-a înfuriat din cauza declarațiilor făcute de antrenor: ‘Mi-a fost rușine când l-am văzut’

Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a apărut în cadrul unui podcast în care a vorbit despre bunurile comune. Ultimele declarații au înfuriat-o însă cumplit pe impresară.

Ultimul scandal dintre cei doi a avut loc la un service unde antrenorul a mers să ia skije-ul familiei.

Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Laurențiu Reghecampf

Pe perioada EURO 2024, Laurențiu Reghecampf a fost analist TV la PRO Tv. Apoi a plecat după ce a anunțat că va semna un contract cu o echipă. Înainte de acest anunț, antrenorul a comis-o. A fost filmat în timp ce turna băutură în pahare. Suporterii naționalei s-au înfuriat și au postat o mulțime de mesaje. 

Astăzi, în cadrul unui podcast, antrenorul a făcut mai multe declarații despre bunurile comune din căsnicie. Extrem de supărată, impresara a reacționat imediat. De asemenea, și Bebeto a fost afectat. Mai mult, Anamaria Prodan spune că antrenorul ar fi fost executat silit pentru bunurile pe care le are pe numele său. 

„Îmi este doar cumplit de milă de el … este milă amestecată cu sila … mă rog și ne rugăm pentru el să-și găsească ceva de muncă. Îmi pare rău ca datorită alcoolului și-a pierdut locul de muncă și de la tv , mi-a fost rușine când l-am văzut cum turna în pahare tuturor celor care au rămas să comenteze meciurile … păcat ! Și-a ratat cariera și viața. Măcar să se ocupe de copiii ăștia noi ca de cei vechi … Dumnezeu cu Mila. Despre facturi achitate de Reghe… zâmbesc când aud ce vorbește. Nu știu cine îl pune să meargă la podcasturi … și nu știu cum a ajuns așa jos … să-l ajute Dumnezeu atât mă rog”, a spus Anamaria Prodan pentru Sportbull.ro.

Cum a reacționat fiul lui Laurențiu Reghecampf

Fiul lui Reghe s-a înfuriat și el după ce l-a auzit pe tatăl său denigrând-o pe impresară. Acesta a avut un mesaj dur în care a făcut acuzații incredibile.

 “Tata a decăzut atât de rău încât el antrenor a ajuns să meargă pe la podcasturi pentru câteva sute de euro. A decăzut atât de tare, s-a făcut de râs cu amanta în fața tuturor. Minte cumplit că el m-a crescut. El nu m-a ajutat vreodată nu m-a învățat vreodată să dau cu piciorul în minge.

El era la party cu vinul în față când eu voiam să mă ajute … nu avea timp de mine , iar mama a greșit ca l-a suportat atât de mult și a făcut compromisuri pentru noi. Îl lăsăm să mintă căci așa poate câștiga ceva bani. Vorbește rău de mama căci mereu mama a fost nr 1 și noi familia ducem toată mizeria pe care o face! Nu a venit vreodată să mă vadă, să mă ajute. Să-mi dea ceva mie sau să ne achite el nouă familiei ceva. Minte enorm și îmi cer eu scuze pentru el în fața tuturor. Îmi e rușine ca este executat silit pe tot ce mai are. Îmi e rușine ca nu mai poate să antreneze datorită datoriilor. Îmi este rușine de ce are lângă el , îmi este rușine ca toți rad de el și de trecutul amantei lui , îmi e f rușine ! Dar sunt mândru ca semăn cu mama și noi toți frații suntem exact ca ea. Învingătorii vieții”, a spus Bebeto pentru Sportbull.ro.

Ultimele declarații făcute de antrenor

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în cadrul unui podcast realizat de Ameri Nasrin unde a făcut mai multe declarații. Acesta a vorbit despre divorț și despre scandalul legat de bunurile comune care spune el au dispărut de pe proprietate impresarei.

„N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald sau cu Nicky sau cu Micky și stai cu el. N-am nici o problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!

Îmi doresc și mâine să se termine divorțul și fiecare dintre noi să meargă liniștit pe drumul lui. De ce? Pentru că atunci ambii am avea posibilitatea să ne ocupăm de Bebe, în mod direct și necontrolat. Mie nu-mi convine să o sun pe Anamaria să-i cer voie.

Acum mă simt foarte bine și trăiesc momentul. Mă gândesc la băieții mei, mă gândesc la Corina, mă gândesc la oamenii care sunt apropiați de mine. Cu Bebe relația nu este 100% ok, dar cu siguranță în scurt timp relația va intra pe un drum normal. Nu este spre bine deocamdată, dar sunt sigur că el va crește, va înțelege lucrurile și vom avea o discuție amândoi fără să fie controlată de nimeni”, a transmis Reghecampf în cadrul podcast-ului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed