Laurenţiu Reghecampf nu s-a mai abţinut! A spus adevărul despre Gigi Becali. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi / Video

Laurenţiu Reghecampf nu s-a mai abţinut! A spus adevărul despre Gigi Becali. S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, între cei doi. Nimeni nu ştia aceste lucruri. Antrenorul s-a decis să dea cărţile pe faţă.

Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali au o relaţie specială. Antrenorul recunoaşte ajutorul primit de la latifundiarul din Pipera.

Laurenţiu Reghecampf nu s-a mai abţinut!

Laurenţiu Reghecampf îi poartă un respect enorm latifundiarului din Pipera. Nu uită nici acum performanţele reuşite pe banca celor de la FCSB. Mai mult, spune că aventurile avute pe banca celor de la CSU Craiova nu l-au supărat pe milionar.

Între cei doi a avut loc atunci o discuţie, dar aceasta a rămas secretă. „Nu există acum, în trecut sau în viitor. Pentru mine, Gigi va fi întotdeauna ca al doilea meu tată. Indiferent, dacă există între noi discuţii să ne certăm niciodată nu am cum să-l trădez pe un om şi să vorbesc urât despre un om care pe mine m-a ajutat foarte mult în viaţa mea. Nu s-a supărat pe mine că m-am dus la Craiova şi nici nu o să spun vreodată ce mi-a spus el înainte. Nu avea de ce să se supere pe mine”, a spus Reghe, la podcastul mişto, by Bursucu.

Tehnicianul nu s-a oprit aici. A dezvăluit că perioada petrecută pe banca roş-albaştrilor l-a ajutat enorm. „Nu ies niciodată să spun fratele meu sau altceva. Există o relaţie de respect totală, iar din partea mea respectul ăsta va fi pe viaţă pentru că pe mine m-a ajutat foarte mult. Indiferent de ce spun ceilalţi pe mine perioada Steaua m-a ajutat enorm. Mie mi-a schimbat viaţa”, a mai spus Reghe, conform sursei citate.

 

@newtiktokesca #foryoupage ♬ sunet original – Helena

Tehnicianul a antrenat echipa roş-albastră în două mandate. Primul a fost cel mai de succes. A ajuns cu FCSB în primăvara europeană şi a eliminat Ajax. Apoi, a pierdut, dramatic, în sferurile Europa League, contra celor de la Chelsea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed