Fostul căpitan al naţionalei s-a dezlănţuit! Ironii la adresa tricolorului. Edi Iordănescu se va enerva cumplit

Fostul căpitan al naţionalei s-a dezlănţuit și a vorbit despre jucători! Acesta a lansat și câteva ironii la adresa tricolorului. Selecționerul Edi Iordănescu se va enerva cumplit când va auzi.

Edi Iordănescu pune la punct ultimele detalii înaintea meciului de miercuri cu Slovacia. Pe tricolori îi așteaptă un duel dificil, dar jocul și încrederea de care au dat dovadă până acum ne fac să sperăm la un rezultat pozitiv.

Edi Iordănescu se va enerva!

Echipa națională a României este lider în Grupa E și va juca partida decisivă pentru calificarea în optimile de finală ale turneului împotriva Slovaciei. Meciul se va disputa la Frankfurt, miercuri (26 iunie), de la ora 19:00.

Răzvan Raț a fost invitat la Studio EURO 2024, unde a vorbit despre înfrângerea suferită în confruntarea cu Belgia. Fostul internațional a mărturisit că diferența de valoare individuală s-a văzut în teren.

„Sunt din altă ligă, pentru că vezi jucători de altă clasă, cu tot respectul pentru ai noștri. Fără să jignesc pe cineva. De Bruyne, Lukaku, Doku… și Trossard. A intrat și parcă îi luase foc casa. În sensul în care a făcut niște curse în care Bancu nu îi vedea decât numărul de pe tricou. Avea alt ritm, deși nu a fost foarte lucid. Părea din altă lume. Joacă pe Arsenal și a fost pe bancă”, a declarat Răzvan Raț, în direct la PRO TV, la Studio EURO 2024.

Julian Nagelsmann s-a plâns de starea gazonului de pe arena unde a jucat echipa sa, explicând că ar putea apărea accidentări grave.

„Am puține speranțe că gazonul va arăta mai bine la ora meciului. Iarba pur și simplu nu-i bună, este foarte grasă, foarte moale. Nu a crescut bine după jocurile din NFL. Nu sunt îngrijorat de meciul de fotbal, cât mi-e teamă de accidentări. Dacă lucrurile merg prost, s-ar putea termina cu rupturi de ligament încrucișat. Este ca și cum ai conduce iarna cu cauciucuri de vară”, a declarat selecționerul Germaniei, în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei cu Elveția.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed