Omul lui Mihai Rotaru s-a dezlănţuit! Edi Iordănescu, în alertă. Ce se va întâmpla la meciul cu Slovacia

Sorin Cârțu a analizat, la rece, prestația naționalei conduse de către Edi Iordănescu, în „războiul” cu Belgia, scor final 0-2. România nu s-a putut impune în cadrul celui de-al doilea duel din faza grupelor, la Campionatul European din Germania.

În același timp, fostul atacant al României a prefațat și următoarea partidă a tricolorilor, cu Slovacia, programată pe data de 26 iunie, de la ora 19.00. România a înregistrat, momentan, 3 puncte în Grupa E.

Pronostic înainte de România-Slovacia!

Egalul cu Slovacia le-ar asigura românilor locul 2 în grupă. Tricolorii au șanse reale de calificare în optimi, iar Sorin Cârțu se recomandă a fi temător în fața duelului cu slovacii.

„Am rămas cu o părere de rău, nu am fost parcă… Am început forte prost, am avut o primă repriză de nerecunoscut având în vedere ce am jucat cu Ucraina. Am fost surprinşi de atitudinea lor, i-aş fi văzut mai încrezători. Am fost surprins de faptul că am primit nişte goluri după nişte comportamente naive. La primul gol nu au avut blocaj pentru el şi m-a surprins asta.

În prima repriză n-am arătat nimic, ne-au dominat. A doua repriză a fost altceva. Dar s-a greşit vizavi de Lukaku. Nu l-am văzut pe Drăguşin într-o evoluţie foarte bună aseară.

Am fost surprins de evoluția lui Stanciu. Sunt în continuare pentru Drăguş, care arată ca un atacant, dar mă aşteptam mai mult.

(n.r. – facem 0-0 cu Slovacia?) Putem face mai mult, e meciul cel mai greu, ai şi şansa asta de a te califica, şi ei depind de rezultatul ăsta, dar îmi e frică de ADN-ul nostru la meciurile astea importante!”, a declarat, la Prima Sport, Sorin Cârțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed