Vestea momentului despre tricolori! Ce au făcut băieţii lui Edi Iordănescu după meciul cu Belgia. Totul a devenit public

Vestea momentului despre tricolori! S-a aflat ce au făcut băieţii lui Edi Iordănescu după meciul cu Belgia. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp. Naţionala noastră a reintrat în programul de pregătire.

Băieţii lui Edi Iordănescu au pierdut al doilea meci de la EURO 2024. A fost 0-2 contra Belgiei şi calificarea în optimi este pusă sub semnul întrebării.

Vestea momentului despre tricolori!

Tricolorii lui Edi Iordănescu au revenit în cantonamentul de la Wurzburg. După câteva ore petrecute alături de familii, jucătorii au intrat în procesul de refacere pentru următorul joc, confom frf.ro.

Pe lângă terapia cu vacuum şi tratamentele pe care tricolorii le au în program cu staff-ul medical, aceştia au intrat în piscina cu apă rece şi în bazin. Asta pentru un proces de refacere mai eficient şi mai rapid.

Ultimul meci din grupă, decisiv pentru calificarea în optimile EURO 2024, este programat peste doar trei zile, miercuri, la ora 19:00, la Frankfurt. Tricolorii vor întâlni atunci Slovacia. De luni, elevii lui Edi Iordănescu revin pe gazon la antrenamente pentru a pune la punct strategia pentru jocul împotriva slovacilor.

Înaintea ultimei etape din această grupă, România e lider, cu 3 puncte acumulate. De aştfel, toate cele 4 echipe au câte trei puncte acumulate în clasament. Miercuri, de la ora 19.00, se vor juca meciurile România-Slovacia, dar şi Belgia-Ucraina. În funcţie de rezultatele acestor meciuri se vor decide echipele calificate în optimile turneului final.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed