Anunţ şocant al vedetei lui Edi Iordănescu! Ce a putut să spună înaintea meciului cu Belgia. Sacrificiul suprem al tricolorului

Vasile Mogoș, fundașul naționalei legitimat la CFR Cluj, a prefațat partida dintre România și Belgia, duel ce se va desfășura sâmbătă seară, de la ora 22.00. Jucătorul în vârstă de 31 de ani le promite suporterilor devotament deplin.

O victorie în duelul cu Belgia le-ar putea asigura tricolorilor calificarea în optimile de finală. Mogoș nu a fost introdus în duelul istoric împotriva primei reprezentative a Ucrainei, scor final 3-0.

Ce a putut să spună înaintea meciului cu Belgia!

Vasile Mogoș a vorbit despre partida de sâmbătă și despre modul aprig în care se pregătesc elevii lui Edi Iordănescu. Fundașul a dezbătut și situația lui Olimpiu Moruțan, jucător care a ratat convocarea la EURO din cauza unei accidentări.

„Eu cred că suntem 26 de titulari în echipa asta. Nu contează cine joacă și cine nu. Eu cred în grupul ăsta, suntem toți de suflet, așa cum a spus Mister.

Cred că și dacă îl întreabă pe Moruțan dacă intră pe teren, o face și cu un picior rupt, intră și face diferența! Bineînțeles că îmi doresc să joc, dar și prin bancă, prin tribună… eu m-aș arunca de pe pod pentru națională, pentru că asta înseamnă să ai suflet. Și cred că Mister a înțeles asta, cum sunt eu sunt și ceilalți 25. Plus Moruțan.

A fost extraordinar ce s-a întâmplat cu Ucraina, cred că cea mai frumoasă atmosferă de când trăiesc fotbalul. Cred că la fel a fost și pentru colegii mei. Am fost cu toții bucuroși. Ați văzut și voi, am arătat că știm să ne bucurăm împreună și sperăm să fie tot așa și la următorul meci.

Am avut piele de găină 100 de minute, de când au intrat colegii, la imn, la goluri… Emoții mai mari cred că n-am avut niciodată în viață.

Nu vorbim despre calificare, o luăm meci de meci. Urmează Belgia și ne gândim doar la asta. Bineînțeles, va fi diferit, o să aibă și Belgia presiune, dar ne gândim doar la noi!”, a declarat Vasile Mogoş, la conferinţa de presă.

Programul din grupa României la EURO 2024:
17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina 3-0
17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia, Frankfurt
22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed