Laurenţiu Reghecampf a dat verdictul! Ce se va întâmpla cu vedeta de la EURO 2024. Urmează o mutare bombă

Laurenţiu Reghecampf a dat verdictul! S-a aflat ce se va întâmpla cu vedeta de la EURO 2024. Urmează o mutare bombă anunţată de către antrenor. Totul a devenit public în direct, la finalul meciului.

Laurenţiu Reghecampf a anticipat o mutare importantă după EURO 2024. Este vorba despre destinaţia copilului teribil al Turciei.

Laurenţiu Reghecampf a dat verdictul!

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre unul din cei mai tineri jucători din naționala Turciei. Jucătorul a marcat un gol fabulos cu Georgia, la EURO 2024. Reghe a vorbit despre Arda Guler cel care a marcat un gol pentru turci, la debutul său la Campionatul European, la doar 19 ani. Fostul antrenor de la FCSB vede potențialul jucătorului și consideră că va prinde un transfer în această vară.

Arda Guler este un star în devenire al naționalei Turciei, după ce a debutat cu gol la EURO 2024. Real Madrid a dat lovitura și l-a transferat sezonul trecut de la Fenerbahce, în schimbul a 20 de milioane de euro. La gruparea madrilenă încă nu a reușit să se remarce. A evoluat în doar 12 partide, cel mai mult din postura de rezervă. Chiar și așa, a reușit să marcheze șase goluri (medie de un gol la două meciuri).

Laurențiu Reghecampf l-a remarcat pe tânărul jucător și a afirmat că turcii au propus mereu jucători interesanți. „Poate o să-l dea împrumut la altă echipă Real Madrid în această vară, poate tot în Spania, în La Liga. Turcii mereu au propus jucători interesanți de-a lungul anilor, iar Guler este, acum, unul dintre ei”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Pro Arena.

Real Sociedad ar fi deja interesată de serviciile turcului. Surpriza ultimului sezon din Liga Campionilor a ajuns până în optimile de finală ale competiției. Acum caută întăriri pentru a ajunge din nou în cea mai titrată competiție.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed