S-a decis soarta lui Ianis Hagi! Anunţ de ultimă oră al scoţienilor. Ce se va întâmpla cu tricolorul după EURO 2024

Ianis Hagi, fără viitor la Rangers. Scoțienii anunță ce se va întâmpla cu tricolorul lui Edi Iordănescu după EURO 2024. Cu cât va juca mai multe meciuri la turneul final, cu atât va fi mai bine pentru el.

Împrumutul la Deportivo Alaves s-a încheiat, iar tricolorul trebuie să revină la Rangers, acolo unde se pare că nu mai are viitor.

Ianis Hagi, fără viitor la Rangers

Jurnalistul Christopher Jack anunță că, oficialii de la Rangers așteaptă ca acesta să prindă cât mai multe meciuri la prima reprezentativă a lui Edi Iordănescu, pentru ca ofertele să apară.

Viitorul lui Ianis Hagi, la Rangers, a devenit incert încă de acum doi ani, când a suferit acea accidentare la geninghi, care l-a ținut departe de teren un an de zile.

„Ianis Hagi a fost figura cea mai cunoscută din lotul României care a ajuns, luni, pe Allianz Arena. Totuși, nu a fost cel mai influent jucător într-o după-amiază importantă. Numărul 10 de pe tricou le-a stârnit amintiri frumoase fanilor dintr-o anumită generație. Sute, poate mii, au purtat replici în tribune. Cel care a contat a fost rezervă.

Ianis Hagi a petrecut primele 62 de minute ale meciului urmărindu-l de pe banca de rezerve, în spatele lui Edward Iordănescu. În momentul în care a intrat pe teren, jocul era câștigat. Hagi poartă greutatea unui nume cu care este aproape imposibil de trăit.

Faptul că este aici reprezintă, totuși, ceva. Accidentarea de la genunchi, de acum doi ani și jumătate, s-a dovedit a fi începutul sfârșitului carierei sale la Rangers.

Hagi va pleca de la Rangers, singura dilemă este când. Motivația mesajului transmis de club înainte de meci a fost legată de interese financiare decât fotbalistice. Cu cât mai multe meciuri pentru România, cu atât mai bine pentru Rangers pentru a convinge o echipă să-l cumpere.

Numele lui Hagi va fi pe buzele tuturor în următoarele zile. În câteva zile, la Ibrox, se va spune doar rămas-bun”, a transmis sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed