Răzvan Lucescu a refuzat şansa carierei! Mutarea care îl putea trece la un al nivel. Ar fi fost unic în România

Răzvan Lucescu a refuzat şansa carierei! Mutarea care îl putea trece la un al nivel. Ar fi fost unic în România. Asta după ce a reuşit să ia al doilea titlu în Grecia, pe banca celor de la PAOK Salonic.

Răzvan Lucescu rămâne la echipa greacă, deşi a avut o ofertă importantă. A fost dorit în Serie A de către Cagliari.

Răzvan Lucescu a refuzat şansa carierei!

După ce a făcut senzaţie la PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a fost dorit de Cagliari și Beșiktaș. Mircea Lucescu a vorbit despre oferta primită de către fiul său din Italia, conform Tuttomercatoweb. Fiul său a fost la Roma pentru a se întâlni cu reprezentanții celor din Sardinia.

În cele din urmă, Lucescu Junior a ales să continue pe banca tehnică a grecilor și să refuze ceea ce ar fi fost lovitura carierei. „Fiul meu trebuia să plece, dar apoi a avut multă presiune din partea fanilor de la PAOK. I-au cerut să rămână pentru Champions League. Încă e tânăr. Cine știe, poate în viitor…

Dacă am încercat eu să-l conving? Nu. Pentru că sunt sigur că e mai bine să joci în Champions League decât să lupți pentru evitarea retrogradării”, a spus Mircea Lucescu.

În cazul în care ar fi bătut palma cu formația părăsită recent de legendarul Claudio Ranieri, Lucescu ar fi devenit singurul antrenor român din primele 5 campionate ale Europei. Până în această vară, România avea un singur astfel de tehnician. Ladislau Boloni a retrogradat cu Metz în al doilea eșalon francez.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed