Viorel Moldovan are tupeu! Anunţ clar după ce a fost instalat preşedinte la Rapid. Ce i-a promis lui Dan Şucu

Viorel Moldovan are tupeu! Anunţ clar după ce a fost instalat preşedinte la Rapid. S-a aflat ce i-a promis lui Dan Şucu omul care i-a luat locul lui Daniel Niculae la echipa giuleşteană. Noul preşedinte al giuleştenilor are un obiectiv clar.

Viorel Moldovan vrea să aducă trofee la echipa lui Dan Şucu. A spus clar ce strategie are după ce a fost prezentat oficial la Rapid.

Viorel Moldovan are tupeu!

Fostul atacant este noul preşedinte al clubului din Giuleşti. El i-a luat locul lui Daniel Niculae, fiind instalat în funcţia de preşedinte. Nu a uitat să le mulţumească acţionarilor Dan Şucu şi Victor Angelescu pentru stabilitatea financiară de la club. A recunoscut diferenţa uriaşă pe care a găsit-o la club faţă de perioada în care a fost antrenor.

„Este o onoare pentru mine să mă întorc la Rapid, acum din postura de preşedinte. Am trăit experienţele de jucător, director sportiv şi antrenor. Acum mă aflu în faţa unei noi provocări, poate cea mai mare. Am trăit vremuri frumoase, dar şi vremuri grele la Rapid. Îmi amintesc cum era totul când am plecat şi ce am găsit acum, după 10 ani.

Ştiu că în Giuleşti există sintagma Rapidist născut, nu făcut. Consider că important este, în primul rând, să simţi şi să dai totul pentru echipă. Fără să par lipsit de modestie, eu cred că am dat totul pentru Rapid, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Am făcut-o pentru că aşa am simţit şi aşa sunt contruit ca om.

Le mulţumesc domnului Şucu şi domnului Angelescu pentru încrederea acordată şi, mai ales, pentru stabilitatea financiară pe care mi-au prezentat-o. Nu pot uita că acum 10 ani, după ce am plecat, după o mare performanţă sportivă, clubul se afla în sărăcie. Ştiu că nu îi place domnului Şucu acest cuvânt, îl eliminăm de azi înainte.

Ţin să îi mulţumesc şi fostului meu coechipier şi elev Daniel Niculae pentru ce a reuşit să clădească aici. Nu în ultimul rând, suporterilor. I-am urmărit sezonul trecut şi au fost fantastici. Rapid, fără suporteri, nu ar fi Rapid, ar fi un club oarecare. Sunt convins că vom ţine locomotiva pe şine şi vom prinde viteză”, a declarat Viorel Moldovan, la prezentarea oficială la Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către finul Adrian Mutu. Farul nu mai are nicio şansă

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către...

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed