S-a aflat adevărul despre Viorel Moldovan! Ce salariu va primi de la Dan Șucu Suma este uriaşă

S-a aflat adevărul despre Viorel Moldovan, noul președinte al celor de la Rapid! Ce salariu va primi de la patronul Dan Șucu pentru funcția pe care o va ocupa. Suma de bani pe care o va încasa, este uriaşă.

Dan Șucu, finanțatorul giuleștenilor, a făcut multe schimbări la echipa pe care o patronează. A adus un antrenor nou și a renunțat la serviciile unor jucători. Acum a venit și președintelui să fie schimbat.

Dan Șucu a numit un alt președinte!

Viorel Moldovan, fostul atacant al naționalei, este noul președinte el Rapidului. Luni a semnat contractul. Acesta a revenit în fotbal la 3 ani după ce a plecat de la Petrolul, unde a fost antrenor. După ce a început cursurile de director sportiv din cadrul FRF, e reușit să obțină o funcție de conducere.

Șucu l-a convins să semneze pentru un salariu de 10.000 de euro pe lună. Salariul lui Moldovan poate fi comparat cu cel al jucătorilor de play-off din Superliga și este unul dintre cel mai bine plătiți președinți de club din România. Îl depășește și pe rivalul MM Stoica de la FCSB, care are în jur de 3000 de euro, după cum a declarat Gigi Becali: „MM nu știu cât are exact, vreo 2.000-3.000 de euro. Nu e salariu mare”.

Potrivit gsp.ro, Viorel Moldovan se afla de mai mult timp în vizorul lui Șucu și Victor Angelescu. Cei doi acționari au încercat să găsească un președinte care să se încadreze în noile cerințe: profesionist, ferm inclusiv în relația cu fanii, cu trecut rapidist și background internațional.

Moldovan a mai fost director sportiv la echipa giuleşteană în perioada iulie – septembrie 2007, pe vremea lui George Copos, fostul patron al giuleștenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed