Anunţ controversat al lui Max Verstappen! Olandezul de la Red Bull Racing, dezvăluiri despre rivalii din Formula 1. Toată lumea va fi surprinsă

Anunţ controversat al lui Max Verstappen! Olandezul de la Red Bull Racing, dezvăluiri despre rivalii din Formula 1. Toată lumea va fi surprinsă de opţiunile pe care le are triplul campion din Marele Circ.

Max Verstappen domină Formula 1 de trei sezoane. A reuşit să fie campion mondial de 3 ori şi în acest sezon ar putea câştiga pentru a patra oară.

Anunţ controversat al lui Max Verstappen!

Max Verstappen a fost pus să numească, în viziunea sa, Top 5 piloţi din istoria Formula 1. Triplu campion mondial, pilotul celor de la Red Bull Racing a surprins pe toată lumea. Deşi a ezitat în primă fază, apoi Verstappen a oferit răspunsul care a inclus şi doi piloţi care încă sunt în activitate. Este vorba despre Fernando Alonso şi Lewis Hamilton.

„Ştiţi ce se va întâmpla, nu? Indiferent ce spun, oamenii vor comenta. O să merg cu Michael Schumacher, probabil Ayrton Senna, Fernando Alonso, Lewis Hamilton şi Juan Manuel Fangio”, a declarat Max Verstappen, conform marca.com.

În ceea ce îl priveşte pe pilotul spaniol, dublu campion mondial, Max Verstappen a declarat că îl apreciază şi pentru cum este în afara circuitului. „Cred că Fernando arată mereu cum este el. E ceva ce admir mult. În ciuda succesului, el este în continuare un tip normal şi drăguţ. A fost şi primul spaniol care a devenit campion mondial în Formula 1. Îl respect foarte mult. Îmi aduc aminte când îl urmăream pe vremea când eram la karturi. El era un pilot pentru care merita să dai drumul la televizor”, a mai spus Verstappen, conform sursei citate.

Olandezul zburător şi-ar fi dorit să piloteze la începutul anilor 2000 în Formula 1, motivul principal fiind sunetul motoarelor. „Cred că aş alege începutul anilor 2000, pur şi simplu pentru sunetul motoarelor de atunci”, a mai spus olandezul.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Canadei. După 9 etape, olandezul se află pe primul loc în clasamentul piloţilor, cu 194 de puncte. Acesta este urmat de Charles Leclerc (138 de puncte) şi Lando Norris (131 de puncte).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed