Cum a câştigat, de fapt, Max Verstappen în Canada. Rivalul olandezului s-a enervat cumplit. Lando Norris, dezvăluiri după cursă

Cum a câştigat, de fapt, Max Verstappen în Canada. Rivalul olandezului s-a enervat cumplit. Lando Norris, dezvăluiri după cursă. Pilotul celor de la McLaren era extrem de dezamăgit după locul 2 obţinut.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Canadei cu noroc. Cel puţin asta spune rivalul său, Lando Norris.

Cum a câştigat, de fapt, Max Verstappen în Canada

Olandezul de la Red Bull Racing a beneficiat de ajutorul safety-car-ului. Lando Norris nu era deloc mulţumit de locul secund ocupat în Canada. Victoria lui Max Verstappen a fost norocoasă.

La începutul cursei, Norris i-a depăşit pe Verstappen şi George Russel şi a luat un avantaj considerabil. Prima intervenţie a Safety Car-ului, după accidentul lui Logan Sargeant, i-a dat planurile peste cap. La final a spus ce s-a întâmplat, conform autosport.com.

Britanicul a ratat intrarea la boxe, înainte de intervenţia Safety Car-ului. A fost nevoit apoi să mai facă un tur în spatele ei şi, după intrarea la boxe, să iasă abia pe 3, după Verstappen şi Russel. „Am avut viteza de a câştiga. Am avut ghinion cu Safety Car-ul. Conduceam la o distanţă de 15 secunde. Safety Carul a distrus asta. Câteodată se întâmplă asta. Pe de altă parte, Safety Car-ul m-a ajutat în Miami să câştig o cursă.

Azi, „m-a ajutat” să pierd o cursă. Cred că altfel am fi câştigat. Aşa e în Formula 1, câteodată norocul e de partea ta, altă dată nu este. Trebuia să câştigăm azi şi nu am făcut-o. Nu am făcut o treabă bună ca echipă. E ceva ce vom discuta după”, a spus Lando Norris, după Marele Premiu al Canadei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed