Probleme mari pentru Red Bull Racing! Colegul lui Max Verstappen, taxat dur. A încasat o penalizare importantă

Probleme mari pentru Red Bull Racing! Colegul lui Max Verstappen, taxat dur. A încasat o penalizare importantă după Marele Premiu al Canadei. Asta după ce a făcut şi o cursă slabă şi a abandonat.

Colegul lui Max Verstappen e în corzi. Sergio Perez şi-a prelungit contractul cu Red Bull Racing, dar continuă să fie în criză de rezultate.

Probleme mari pentru Red Bull Racing!

Colegul lui Max Verstappen, Sergio Perez a încasat-o grav în Canada. A primit o penalizare de trei poziţii pe grila de start în următoarea cursă a sezonului, de la Barcelona. Max Verstappen a câştigat în Canda, în schimb mexicanul a abandonat în turul 53. Pilotul mexican a lovit cu spatele maşinii un parapet şi nu a mai putut continua.

Acesta a fost chemat la boxe imediat, spatele monopostului său fiind foarte avariat. Acesta a fost penalizat deoarece şi-a dus singur maşina la boxe. Pentru a evita penalizarea de trei poziţii pe grilă, Sergio Perez ar fi trebuit să rămână pe circuit, în locul în care s-a lovit de parapet. Asta pentru ca safety-car-ul să intervină să să-i fie scos monopostul din zona respectivă.

Totodată, pe lângă penalizarea primită de Sergio Perez, şi Red Bull Racing a primit o amendă, conform formula1.com. Oficialii echipei campioane vor fi nevoiţi să plătească suma de 25.000 de euro, pentru că membrii echipei lui Perez au fost cei care l-au chemat pe acesta înapoi la boxe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed