Carlo Ancelotti surprinde pe toată lumea! Ce a putut spune după ce a câştigat Champions League cu Real Madrid: ‘A trebuit să suferim’ + Ce i-au făcut jucătorii la final / Video

Carlo Ancelotti surprinde pe toată lumea! S-a aflat ce a putut spune după ce a câştigat Champions League cu Real Madrid. Echipa madrilenii a jucat mult sub Borussia Dortmund, dar a reuşit să câştige al 15-lea asemenea trofeu din palmares.

Carlo Ancelotti era în culmea fericirii după finala de pe Wembley. Real Madrid s-a impus, pe finalul meciului, cu scorul de 2-0, în faţa celor de la Borussia Dortmund.

Carlo Ancelotti surprinde pe toată lumea!

Tehnicianul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat după câştigarea Ligii Campionilor că finala cu Borussia Dortmund a fost mult mai dificilă decât se aştepta. „Nu te obişnuieşti niciodată cu aşa ceva. A fost foarte dificil, mult mai mult decât am crezut că va fi. În prima repriză, a trebuit să suferim; în a doua repriză, am pierdut mai puţin mingea, am jucat mai bine – dar toate acestea sunt detalii mărunte acum. Am câştigat. Visul continuă!”, a spus Ancelotti, conform uefa.com.

 

Cei de la Real Madrid au învins, sâmbătă seară, pe stadionul Wembley din Londra, cu scorul de 2-0, pe Borussia Dortmund. Astfel, trupa blancoa câştigat pentru a 15-a oară principalul trofeu continental intercluburi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed