Zeljko Kopic ar putea pleca de la Dinamo. Ofertă importantă pentru antrenor. Formația care îl vrea pe croat

Șefii de la Dinamo l-au confirmat în funcție pe  Zeljko Kopic, dar croatul ar putea să plece. Antrenorul care i-a salva pe câini de la retrogradare are o ofertă tentantă.

Dinamo s-a salvat de la retrogradare după ce a jucat în baraj pentru al treilea an consecutiv. A învins-o pe Csikszereda, scor 2-0 la general, și va juca și sezonul următor în Superliga.

Zeljko Kopic ar putea pleca de la Dinamo

Andrei Nicolescu a anunțat că Dinamo va merge pe mâna lui Zeljko Kopic (46 de ani) și sezonul următor. Antrenorul a primit însă o ofertă din Cipru și ar putea să fie tentat să o accepte, potrivit ProSport. Kopic ar urma să încaseze un salariu de 25 de mii de euro pe lună.

Se pare totuși că tehnicianul ar fi fost convins să rămână în România. Are însă și o condiție. Vrea să facă mai multe transferuri pentru ca echipa să ajungă în play-off. Pimul jucător caree ar putea ajunge sub comanda sa este Gicu Grozav. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a cerut un salariu de 12.000 de euro pe lună, și se pare că oficialii clubului au acceptat.

Zeljko Kopic a preluat echipa pe 1 decembrie 2023. A strâns pe banca ”câinilor” 25 de partide, dintre care 9 victorii, 7 remize și 9 înfrângeri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed