Dan Şucu face revoluţie la Rapid! Plecări pe bandă rulantă din Giuleşti. Anunţurile oficiale tocmai au fost făcute

Dan Şucu face revoluţie la Rapid! Plecări pe bandă rulantă din Giuleşti. Anunţurile oficiale tocmai au fost făcute. Primul om important care a plecat de la echipa lui Neil Lennon a fost secundul Adrian Iencsi.

Dan Şucu face schimbări pe bandă rulantă la Rapid. Nedorit de Neil Lennon, Adrian Iencsi a fost dat afară.

Dan Şucu face revoluţie la Rapid!

Îndepărtarea antrenorului secund de la echipa lui Dan Şucu nu e singulară. Echipa giuleşteană a anunţat şi despărţirea de fundaşul Dragoş Grigore. Un sezon a fost Adrian Iencsi în staff-ul celor de la Rapid. L-a ajutat pe Bogdan Lobonţ, în perioada în care fostul portar ocupa funcţia de antrenor interimar în Giuleşti.

Adrian Iencsi nu va mai face parte din staff-ul Rapidului, după venirea lui Neil Lennon. Antrenorul nord-irlandez şi-a adus proprii membrii ai staff-ului. Iain Brunskill este noul tehnician secund, în timp ce Andy Liddell va fi preparatorul fizic al giuleştenilor.

„Îi mulțumim lui Adi pentru toată dedicarea și profesionalismul de care a dat dovadă”, a anunţat Rapid, pe contul oficial de Facebook.

De cealaltă parte, Dragoş Grigore s-a despărţit de Rapid după trei sezoane petrecute în Giuleşti. În sezonul precedent,a fost mai mult rezervă. A prins doar patru partide, în toate competiţiile.

„Clubul nostru s-a despărțit de Dragoș Grigore (37), fundașul venit la Rapid în vara anului 2021. „Grig” a fost un model de profesionalism, astfel încât îi mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună de-a lungul ultimilor trei ani!”, au mai transmis giuleştenii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed