Decizie radicală a lui Dan Şucu! Antrenorul care tocmai a fost dat afară de la Rapid. Nu a mai fost dorit în club

Noua decizie luată de Dan Şucu! Patronul echipei din Giulești a decis să nu îi mai prelungească contractul. Anunțul oficial a fost făcut, Adrian Iencsi nu mai face parte din staff-ul tehnic.

După venirea lui Neil Lennon la conducerea staff-ului tehnic de la Rapid, Adrian Iencsi a fost trecut pe postul de antrenor secund, însă oficialii clubului au anunțat despărțirea de acesta.

Decizie radicală a lui Dan Şucu!

„Îi mulțumim lui Adi pentru toată dedicarea și profesionalismul de care a dat dovadă!”, a fost mesajul celor de la Rapid, transmis pe pagina oficială de Facebook.

Adrian Iencsi speră la experiențe și realizări noi.

„A fost o plăcere deosebită să port din nou emblema Rapidului pe piept. A venit ziua când iarăși voi pleca de acasă în căutare de noi experiențe și realizări. Le mulțumesc mult băieților, colegilor din stafful tehnic, conducătorilor, acționarilor și, nu în ultimul rând, celor mai frumoși suporteri din intreaga țară!

Sunt sigur ca Rapidul va deveni un club din ce în ce mai puternic și suporterii se vor bucura de câștigarea multor trofee! Succes!”, a fost mesajul lui Iencsi pentru clubul și suporterii din Giulești.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed