Simona Halep face dezvăluirea momentului! Ce spune despre abandonul de la Paris. Mesaj succint al româncei

Simona Halep face dezvăluirea momentului după ce a abandonat în primul tur la Trophee Clarins, după un set jucat cu McCartney Kessler (123 WTA).

La 24 de ore, fostul lider mondial a decis să le spună fanilor ce s-a întâmplat, nu a specificat însă cât de gravă este accidentarea suferită.

Simona Halep face dezvăluirea momentului

Simona Halep a reacționat după ce a fost nevoită să abandoneze în pimul tur la Trophee Clarins. Românca a acuzat probleme la genunchi, așa cum a avut și în meciul jucat la Miami.

La Paris, Halep a câștigat primul set, 7-5, apoi în al doilea act, la 3-2 pentru Kessler, a decis să se retragă. La aproape 24 de ore, românca a postat un mesaj pe Instagram.

A recunoscut că are probleme la genunchi încă de la meciul de la Miami, dar nu a spus cât de gravă este situația.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

„Ei bine, ziua de ieri nu a decurs așa cum speram. Durerea la genunchi care persista de la turneul din Miami a revenit. Din păcate, nu am putut continua să joc.

Nu este modul în care mi-ar fi plăcut să-mi petrec timpul la Paris. Dar nu a spus nimeni că această revenire va fi ușoară. Mă voi odihni și voi continua să muncesc și să cred în călătoria mea. Vă mulțumesc celor care mă sprijină. Vă văd mesajele și înseamnă totul pentru mine”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Dubla campioană de Grand Slam primise o invitație pentru un turneu din Maroc, dar cel mai probabil nu o va onora.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed