Anunţ dureros despre Radu Drăguşin! Verdict clar în privinţa tricolorului. De ce nu s-a impus la Tottenham

Anunţ dureros despre Radu Drăguşin! Un fost internațional a spus clar de ce nu s-a impus tricolorul lui Edi Iordănescu la Tottenham. A fost o foarte mare schimbare pentru fundașul român.

Radu Drăgușin a fost titular și integralist la meciul cu Mancester City, pe care echipa lui l-a pierdut cu scorul de 2-0.

Anunţ dureros despre Radu Drăguşin!

Prestațiile lui Drăgușin de la meciul cu Mancester City au fost de lăudat. Acesta a reușit de câteva ori să intervină și să salveze echipa.

Potrivit declarațiilor date la digisport.ro, Florin Bratu, fostul internațional, este de părere că fundașul nu are construcții perfecte, însă a evoluat foarte repede, mai ales că a fost o trecere destul de grea pentru el, din Serie A în Premier League.

”Mă pun în pielea lui și ceea ce înseamnă trecerea din Serie A în Premier League. În Serie A nu erau cerințele din punct de vedere ofensiv. Observ că este o schimbare foarte mare la care el s-a adaptat. Să joci rapid, să nu îți asumi riscuri, este o calitate.

El se adaptează la ceea ce se antrenează. Nu e pe perfect pe faza de construcție, nu e nici Romero, nici Micky van de Ven, dar încearcă să țină pasă. Cu siguranță va crește. În duelurile unu contra unu, corp la corp cu Haaland este foarte puternic. Își asumă, nu îi e frică. Are încredere în el, chiar dacă nu a jucat”, a spus Florin Bratu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed