Ianis Hagi rupe tăcerea! Anunţul tricolorului după meciul cu Real Madrid. I-a uimit pe spanioli

Internaționalul român, Ianis Hagi rupe tăcerea! Anunţul tricolorului după meciul pierdut cu Real Madrid. I-a uimit pe spanioli cu declarațiile sale oferite la finalul partidei pierdute de către Alaves.

Împrumutat de Rangers la Alaves, Ianis Hagi nu a jucat foarte multe minute la noua echipă. Parcursul său în campionatul spaniol nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Acesta a fost introdus în primul 11 al partidei contra lui Real Madrid.

Ianis Hagi rupe tăcerea!

Real Madrid a învins pe Deportivo Alaves cu scorul de 5-0, în etapa 36 din La Liga. Hagi a fost titular pentru Alaves în meciul cu Real Madrid și a jucat până în minutul 71.
După meci, românul a fost chemat de presa spaniolă pentru a acorda un interviu chiar de pe teren, așa cum se obișnuiește în La Liga.

”Ne doare această înfrângere. Trebuie să uităm această partidă cât se poate de repede și să ne gândim la ce vom face de acum încolo! Noi ne-am îndeplinit obiectivul, cu patru etape înainte de finalul campionatului. Consider că Alaves a făcut un sezon foarte bun. Mai avem acum încă două meciuri, unde cu siguranță trebuie să jucăm mai bine decât am facut-o astăzi!”, a declarat Hagi.

La finalul sezonului , Ianis va lua o decizie în ceea ce privește viitorul său. Momentan pe tricolor îl așteaptă meciurile echipei naționale de la EURO 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed