Verdict devastator pentru Simona Halep! Specialiştii au făcut dezvăluiri dure după abandonul româncei: ‘O tortură’

Verdict devastator pentru Simona Halep! Francezii au dat un verdict crunt după abandonul sportivei din primul tur al turnelui de la Paris. Loviturile vin una după alta pentru fostul număr 1 WTA.

Simona Halep a abandonat meciul din primul tur al turneului de la Paris, cu McCartney Kessler, după ce a prezentat dureri la genunchiul stâng în setul secund.

Verdict devastator pentru Simona Halep!

După abandonul dureros al Simonei Halep, reacția francezilor nu a începtat să apară. Jurnaliștii de la L’Equipe sunt de părere că sportiva nu ami are chiar foarte mult timp la dispoziție pentru a marca o revenitre în tenis. Mai ales că a ajuns la vârsta de 32 de ani, iar accidentările par să se țină în lanț.

„La 32 de ani, după aproape 2 ani fără un meci de tenis, fostul lider mondial știe că nu mai are mult timp la dispoziție de pierdut. O accidentare gravă ar fi, probabil, prea mult.

Românca a fost de acord că să joace la Miami n-a fost o idee bună, dar că avea nevoie de asta. Corpul ei a făcut-o să plătească, iar timp de patru zile după meciul cu Badosa fiecare mișcare era tortură..

În Paris, a avut cu siguranță un mediu mult mai potrivit de a se întoarce, față de un turneu WTA 1.000. Și o adversară mai accesibilă. Primele schimburi cu Kessler au arătat că românca nu și-a pierdut îndemânarea de a obține un punct”, au scris jurnațiștii de la sursa menționată mai sus.

„Acest meci e încă o dovadă a acestui lucru”

„În mod logic, a alternat momentele foarte bune cu unele slabe, cu unele duble greșeli destul de mari. Dar după ce s-a obișnuit cu forehandul distructiv al adversarei, oricine putea vedea acea Simona dinainte de suspendare.

Dar, la începutul setului secund, a chemat fizioterapeutul pentru a se ocupa de genunchiul stâng, care i-a pus probleme și la Miami. Luni, ne spunea cum nu-și imagina că va fi atât de dificil să revină. Acum, dacă mai era nevoie de confirmare, acest meci e încă o dovadă a acestui lucru”, au mai notat francezii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed