Cele 30 de soții ale lui Răzvan Lucescu. Declarațiile uluitoare ale antrenorului român despre partenera sa de viață

Cele 30 de soții ale lui Răzvan Lucescu. Declarațiile uluitoare ale antrenorului român despre partenera sa de viață.

Antrenorul lui PAOK Salonic a făcut cu ceva timp în urmă dezvăluiri despre soția sa, care îi este aproape de peste trei decenii.

Cele 30 de soții ale lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu se iubește cu Ana din vremea studenției. Antrenorul a dezvăluit că la Revoluția din 1989 au fost împreună pe străzi.

Fiul lui Mircea Lucescu este un romantic incurabil. În cadrul unei emisiuni TV, acesta nu s-a sfiit și i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă Anei.

„I-am spus soției, înaintea emisiunii, că o iubesc cu atât de multă pasiune. Pentru că ea mi-a oferit 30 de soții. Este o personalitate multiplă, se transformă, o dată joacă un rol, altă dată alt rol, fizionomia și-o schimbă întotdeauna, e ceva incredibil. Mi-a oferit 31 de ani de adrenalină permanentă. Nu știu dacă e frumos, dar e palpitant, incitant. Soția mă încurajează atunci când pierd și-mi spune că sunt cel mai bun! Uneori, mă clatin foarte tare, mă consum, mi-e rușine atunci când pierd”, a spus antrenorul, în urmă cu ceva timp, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Fostul selecționer al României și Ana s-au căsătorit în 1990 și au împreună doi copii, Marilu și Matei.

„Un om trebuie să se simtă liber, îi ofer libertate soției. Dacă simte că trebuie să fie nervoasă, să fie nervoasă, dacă vrea să plece de acasă, să plece. Contează să-l respecți pe celălalt, asta vine cu timpul, nu e așa simplu. Prima parte a căsniciei a fost de entuziasm, de a descoperi lumea, apoi o perioadă de acalmie, apoi o perioadă mai grea, după care relația a devenit profundă. Dar ne iubim cu disperare!”, s-a destăinuit Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed