Vestea momentului despre Răzvan Lucescu! Ce au făcut cei de la PAOK Salonic. Continuă cursa nebună din Grecia

Vestea momentului despre Răzvan Lucescu! S-a aflat ce au făcut cei de la PAOK Salonic. Continuă cursa nebună din Grecia în întrecerea internă. După ce a fost eliminată din Cupă, formaţia românului speră la titlu.

Echipa lui Răzvan Lucescu pare că şi-a revenit după o serie de rezultate negative. Cei de la PAOK Salonic au obţinut o nouă victorie importantă în întrecerea internă.

Vestea momentului despre Răzvan Lucescu!

Cei de la PAOK Salonic, formaţie antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins miercuri, în deplasare, scor 2-0. S-au impus în faţa celor de la Panserraikos într-un meci al etapei a 25-a din Stoiximan Super League.

PAOK a deschis scorul abia în minutul 45+2, prin Konstantelias, din pasa lui Jonny Otto. În minutul 69 gazdele au rămas în zece- S-a întâmplat după eliminarea lui Moreira, care a primit al doilea cartonaş galben.

Apoi, în minutul 83 Panserraikos l-a pierdut şi pe Deligiannidis, eliminat cu roşu direct. Şi pentru ca degringolada gazdelor să fie totală, Petavrakis a trimis în propria poartă, în minutul 90, stabilind scorul final.

PAOK Salonic s-a impus cu 2-0 şi este pe locul secund în campionat, cu 57 de puncte. Are un singur punct în urma liderului, AEK Atena. Panserraikos este pe 9, cu 24 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed