Dan Şucu s-a enervat cumplit! Ieşire dură după înfrângerea cu Poli Iaşi. Patronul celor de la Rapid s-a dezlănţuit

Dan Şucu s-a enervat cumplit! Ieşire dură după înfrângerea cu Poli Iaşi. Patronul celor de la Rapid s-a dezlănţuit. Giuleştenii au încasat prima înfrângere din 2024, scor 1-3, după 5 victorii consecutive.

Patronul Dan Şucu şi-a ieşit din minţi după înfrângerea din Moldova. A avut cuvinte dure la adresa propriei echipe.

Dan Şucu s-a enervat cumplit!

Dan Șucu a fost în tribună la eșecul Rapidului în Moldova. La final, nu s-a mai abţinut. A lansat un atac dur la adresa tuturor. Spune că la Rapid sunt prea puţini oameni care cred cu adevărat că giuleştenii pot câştigat titlul în acest sezon de Superliga.

„N-am arătat ca o echipă care își dorește cu adevărat să câștige campionatul, să lupte pentru câștigarea campionatului. Deocamdată, cred că suntem încă prea puțini cei care credem că putem.

Când o să fim mai mulți, când o să fim mai încrezători, probabil o să și putem. Felicitări jucătorilor echipei adverse! Au fost foarte puternici”, a tunat Dan Șucu, la plecarea de la stadion.

Rapidul a pierdut după o gafă de judeţ a lui Cristian Săpunaru, care a condus la golul egalizator. apoi, a urmat o cădere liberă a echipei giuleştene. De altfel, la finalul meciului, căpitanul echipei şi-a pus cenuşă în cap pentru înfrângere.

„Am dat pe lângă minge și de acolo i-am băgat în meci. Se întâmplă. Mergem mai departe, avem meci cu UTA. La gafa mea s-a făcut diferența. Până în secunda aia nu avuseseră nicio ocazie. Am pierdut un punct jumătate și îl vom recupera.

Urmează meciul cu UTA, trebuie să spălăm rușinea de astăzi. Trebuie să câștigăm punctele și să rămânem pe poziția secundă”, a spus Cristian Săpunaru, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed