Zeljko Kopic s-a dezlănţuit! Avertisment pentru proprii jucători după înfrângerea lui Sepsi: ‘Să ştie ce înseamnă Dinamo’ + Ce spune despre obiectivul câinilor

Zeljko Kopic s-a dezlănţuit! Avertisment pentru proprii jucători după înfrângerea lui Sepsi. Câinii i-au stricat debutul croatului în Superliga. Dinamo a luat bătaie în Covasna şi continuă seria rezultatelor proaste.

Zeljko Kopic le-a transmis un avertisment clar propriilor jucători după Sepsi-Dinamo 2-1. Spune că jucătorii trebuie să conştientizeze la ce echipă joacă şi să salveze formaţia de la retrogradare.

Zeljko Kopic s-a dezlănţuit!

„De la jucătorii mei aştept un singur lucru. Să ştie ce înseamnă Dinamo şi să dea tot ce pot pentru salvarea echipei. Problema noastră acum e una mentală. Nu e uşor să convingi jucătorii că au valoare. trebuie să aibă încredere că putem juca un fotbal bun”, a spus Zeljko Kopic, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Noul antrenor al celor de la Dinamo a spus însă că i-a plăcut reacţia noilor săi elevi din partea secundă a meciului cu Sepsi. „În a doua repriză am mai schimbat jocul. Am avut mai multe oportunităţi. Am văzut în partea a doua că jucătorii pot să lupte. Sperăm ca jocul să fie mai bun în următoarele meciuri. E primul meu meci. Am făcut schimbări la pauză, nu şi-au câştigat locul de titulari. A fost mai bine în repriza a doua cu schimbările. Vom juca precum în repriza a doua”, a mai spus Kopic, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed