Gică Hagi a uimit pe toată lumea! Gest incredibil al antrenorului de la Farul. Şi fiica sa a participat la eveniment

Gică Hagi a uimit pe toată lumea! Gest incredibil al antrenorului de la Farul. Şi fiica sa a participat la evenimentul de la Teatrului Național din București la care ”regele” a fost prezent.

Gică Hagi a dorit să își surprindă fiica, care a jucat în piesa de teatru ”Sistemul perfect”. A fost un moment special.

Gică Hagi a uimit pe toată lumea!

Piesa de teatru în care Kira Hagi a jucat este regizată de Toma Enache, alături de Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

La final, patronul antrenor al marinarilor a urcat pe scenă să-și felicite fiica și i-a dăruit un buchet de flori, în timp ce soția sa Marilena privea emoționată de pe margine, conform martorilor.

Vizibil emoționată, fiica ”Regelui” a surprins momentul și a postat pe Instagram un clip video alături de tatăl său, cu descrierea ”după premieră…”.

La 27 de ani, Kira Hagi a jucat deja în numeroase piese de teatru, filme, precum și seriale TV.

Antrenorului de la Farul, foarte mândru de fiica sa

La începutul anului 2023, Gică Hagi vorbea extrem de mândru despre fiica sa, Kira, într-un interviu acordat celor de la fanatik.

”Ea muncește, are direcția ei în viață, ea și-a ales-o. La 16 ani, Kira mi-a zis ce vrea și apoi i-am dat o zi să se mai gândească. A meditat cu mama ei o zi, pentru că față de mine avea niște temeri.

Probabil îi sperii eu pe copii, de-aia a meditat cu maică-sa. A rămas cum a dorit ea și am susținut-o sută la sută din acel moment. I-am spus că e important să facă ce îi place, să facă ce vrea ea, nu ce vreau eu sau mama ei.

Sunt foarte mândru! Asta e, după părerea mea, cea mai mare mulțumire a părinților, să-și vadă copiii muncind. Mai mult decât mândrie și fericire, e liniște. Dormi liniștit noaptea. Eu mi-am învățat copiii să muncească. Când muncești, depinzi doar de tine. Ca părinte ai o problemă dacă îți întrebi copilul, după 18 ani, „ce faci, tati, azi?” și el îți răspunde „Nu știu!” Cum adică să nu știi? Fiecare trebuie să muncească”, dezvăluia Gică Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed