Fiica Regelui, în rol de prințesă! Kira Hagi, imagini de colecție din filmul despre viața lui George Enescu

Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, apare în filmul despre viața lui George Enescu. Tânăra de 26 de ani a interpretat-o pe iubita marelui compozitor, prințesa Alice Cantacuzino.

Kira a postat pe contul său de Instagram câteva imagini din cel mai nou film în care joacă, dar și un mesaj pentru fanii ei.

Foto: Instagram@Kira Hagi

”Tocmai s-au încheiat filmările la @enescufilm , un film despre viața și iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit și investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice.

Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial”, a scris Kira Hagi pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kira Hagi (@kirahagi)

Din distribuţie mai fac parte: Constantin Codrescu, Cezara Dafinescu, Manuela Hărăbor, Adrian Titieni sau Cristian Sofron.

Gheorghe Hagi și-a susținut mereu fiica

Kira s-a născut la 27 martie 1996, în Barcelona (Spania). A absolvit Academia de Film din New York, secţia Actorie, şi a debutat în scurtmetrajul „Bucureşti, te iubesc!” (2014). Joacă şi teatru, dar cel mai mult iubeşte filmul.

Atunci când avea 12 ani, tatăl ei, Gică Hagi, a întrebat-o ce carieră îşi doreşte să îmbrăţişeze, pentru a şti cum să o ajute să evolueze. Ea a cerut două săptămâni timp de gândire, apoi a spus: vreau să fiu actriţă, conform Click.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari