Cornel Dinu nu s-a mai abţinut! Atac devastator la adresa fanilor. Dezvăluirea care va produce un scandal imens

Cornel Dinu nu s-a mai abţinut! Fostul jucător a lansat un atac devastator la adresa fanilor. A apărut dezvăluirea care va produce un scandal imens. Cornel Dinu a venit cu un mesaj dur pentru ultrașii care creează probleme la meciurile naționalei.

La duelul cu Andorra, scor 4-0, singurii spectatori care au putut asista la partida de pe Arena Națională au fost copiii, care au venit în număr mare, fiind vorba despre circa 21.000.

Cornel Dinu nu s-a mai abţinut

Fostul jucător a spus că acești copii au reușit să dea un exemplu ultrașilor, dată fiind atmosfera creată de cei mici, conform Fanatik.

„M-a impresionat fantastic spectacolul acesta fantastic. Un exemplu dat zecilor de mii de aşa-zişi ultraşi, tifoşi şi aşa mai departe. Nişte ratări ale cuvântului civilizaţie şi comportament.

Să vedem ce vor înţelege grupurile acelea care vin îmbrăcate de fiecare dată în negru, de parcă echipa naţională ar fi în doliu. Este o tâmpenie. Veniţi domnule ca lumea… Este o formă de separare. Negru e culoarea morţii.

Voi semănaţi în tribună ceea ce, de multe ori, transmiteţi în teren. Îmbrăcaţi-vă civilizat, în tricourile alea galbene ale echipei naţionale. Uitaţi-vă şi dumneavoastră. În toată lumea aceasta, vin suporterii în tricourile naţionale cu steagurile naţionale.

Numai la noi parcă eşti la Bellu (n.r Cimitirul Bellu). În tribune parcă eşti la Bellu. Toţi în negru, toţi răi, puşi pe scandal, care aruncă bombe, tiribombe. Parcă transmiţi ghinion.

O presiune total anormală asupra jucătorilor. Îţi mai arde să îţi aduci aminte de Wehrmacht (n.r. forţele armate ale Germaniei naziste). Erau îmbrăcate în negru aceste trupe. Ce semănau ele? Crimă, dezordine, atac la civilizaţia umană.

Reveniţi la tricourile naţionalei. Lăsaţi tiribombele şi uitaţi ce lecţie v-au dat 25.000 de copii care să ştiţi că şi ei au probleme pe la şcoală. Există acest modernism care îi atacă. Dar mai sunt profesori.

Îmi spunea un prieten, profesor de religie la Târgovişte că este haos, nu ai voie să îi cerţi în clase pe elevi. Dar la el nu mişcă nimeni, iar când intră în clasă se rosteşte “Tatăl nostru”, care este rugăciunea supremă a creştinătăţii”, a afirmat Cornel Dinu, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed