Andrea Mandorlini s-a enervat cumplit! Ce l-a supărat după egalul cu Dinamo: ‘E o senzaţie neplăcută’

Andrea Mandorlini s-a enervat cumplit! S-a aflat ce l-a supărat după egalul cu Dinamo. CFR Cluj a făcut un nou pas greşit în Superliga. A scos doar un punct cu Dinamo, pe Arena Naţională.

Andrea Mandorlini spune că nu e deloc mulţumit de jocul echipei sale din prima repriză. Echipa din Gruia a fost de nerecunoscut în prima parte a duelului de pe Arena Naţională.

Andrea Mandorlini s-a enervat cumplit!

Andrea Mandorlini i-a felicitat pe cei de la Dinamo pentru rezultat, dar a continuat seria reproşurilor la adresa echipei sale. „E o senzaţie un pic neplăcută. Nu ne-am descurcat bine prima repriză. Nu ne-am creat ocazii. A trebuit să şi riscăm. Credeam că putem câştiga meciul. E neplăcut, dar o felicit pe Dinamo pentru rezultat.

Nu ştiu dacă ne-a surprins trebuia să fim mai lucizi. Au trăit o repriză din acea fază de gol. Cred că repriza a doua am jucat mai bine, puteam să câştigăm”, a spus Andrea Mandorlini, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

CFR Cluj a fost condusă încă din minutul 10, după reuşita lui Abdallah. A egalat prin Bărligea, dar nu a mai reuşit să câştige pe Arena Naţională. După acest rezultat a pierdut un tempo în lupta pentru titlu din Superliga. FCSB s-a îndepărtat la trei puncte în faţă după victoria de la Botoşani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed