Gigi Becali, despre Alex Mitriță la FCSB: ‘Nu a fost niciodată în vizorul nostru’

Gigi Becali (64 de ani), patronul celor de la FCSB, a vorbit despre posibilul transfer al lui Alex Mitriță (27 de ani) la formația sa.

În ultima vreme a apărut informația că mijlocașul care aparține de New York City ar putea reprezenta o țintă pentru FCSB în această perioadă de mercato.

Gigi Becali anunță că fotbalistul trecut și pe la Universitatea Craiova nu a reprezentat nicio prioritate pentru formația sa, astfel că un transfer este greu de realizat în acest moment, conform digisport.ro.

”Mitriță nu a fost niciodată în vizorul nostru”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Alex Mitriță a fost legitimat la FCSB jumătate de sezon, în 2013, când gruparea ”roș-albastră” juca în grupele UEFA Champions League.

FCSB a realizat în această vară transferurile fundașilor Joyskim Dawa și Rachid Bouhenna, însă perioada de mercato încă nu s-a încheiat.

Din informațiile Digi Sport, fotbalistul născut la Craiova nu ia deloc în considerare o revenire în Liga 1. Alexandru Mitriță își dorește să continue la New York City, grupare cu care mai are contract până în iarna lui 2023.

Fotbalistul a fost transferat de la Universitatea Craiova la NY City în februarie 2019, când formația din MLS a plătit în schimbul său 8 milioane de euro. În ultimul an de contract cu New York City, Mitriță are un salariu de peste 1 milion de euro.

Jucătorul de 27 de ani vrea să rămână la actuala formație până la încheierea înțelegerii. În iarnă, el va deveni liber de contract și va putea pleca gratis la orice altă echipă. Pentru că noua echipă nu va trebui să plătească vreun ban în schimbul său, Mitriță își va putea negocia un salariu atractiv, dar și o primă de instalare consistentă.

Alex Mitriță (27 de ani) ar putea să renunțe la echipa națională, după parcursul dezastruos al “tricolorilor” în Liga Națiunilor, în luna iunie.

Despre evoluțiile fostului jucător de la Universitatea Craiova a vorbit deschis Lucescu jr când a fost în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, ediția din 8 iunie 2022.

”Îmi e foarte drag Alex, a fost și jucătorul meu. Nu vreau să intru prea mult în discuțiile astea și să analizez, dar pot spune un singur lucru. Are un talent incredibil și îl folosește la 10%!

Dacă el avea și o mentalitate de luptă, de a se bate și a înțelege că fotbalul la un nivel mare înseamnă sacrificiu din toate punctele de vedere, sacrificiu în joc când ai mingea, sacrificiu să o recuperezi, sacrificiu pentru grup, să dai de la tine și să te implici, ar fi fost de nivelul primelor patru echipe din Anglia.

Este un jucător care este decisiv când are mingea, dar, din păcate, la dificultăți renunță și el la fel ca ceilalți”, declara Răzvan Lucescu la emisiunea Fotbal Club, în urmă cu câteva săptămâni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed