Vestea momentului despre Ianis Hagi! S-a aflat imediat după finalul meciului. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Ianis Hagi! S-a aflat imediat după finalul meciului. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Tricolorul a fost pentru a doua oară titular la Alaves, în La Liga. A fost prezent în primul 11 la meciul din deplasare, de pe terenul celor de la Celta Vigo.

Ianis Hagi a prins echipa la Alaves foarte repede, după împrumutul de la Rangers. Ibericii au mare încredere în internaţionalul român.

Vestea momentului despre Ianis Hagi!

Ianis Hagi s-a făcut remarcat în meciul Celta Vigo-Alaves scor 1-1. A fost titularizat de antrenorul lui Aleves, dar a fost înlocuit de Kike Garcia, în minutul 69. Cei de la Noticias de Alvara au analizat prestaţia tricolorului de pe Balaidos. Spun că fotblistul a fost absent în prima repriză, dar a reușit să se evidențieze mai mult în partea secundă.

„De la mai puţin la mai mult, aşa cum a indicat Luis García Plaza într-o conferinţă de presă. Hagi a trecut neobservat o mare parte din prima repriză şi apoi a apărut în a doua. A fost aproape de a marca dintr-o lovitură liberă directă”, au scris jurnaliștii spanoli despre Ianis Hagi.

Celta Vigo a deschis scorul în minutul 35, după autogolul lui Rafa Marin.  Alaves a restabilit egalitatea în minutul 73, prin Samuel Omorodion.

Pentru prestația sa din meciul cu Celta Vigo, Ianis Hagi a fost notat cu 7,5 de platforma SofaScore. A fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sale din această partidă. Doar Alex Sola (7.6) și Samuel Omorodion (8.1, care este și autorul golului) au primit note mai mari decât internaționalul român.

Pentru român a fost a patra partidă în care a evoluat pentru Alaves. În primele două a intrat pe teren din postura de rezervă. După acest rezultat de egalitate, Alaves a ajuns pe locul 15, cu șapte puncte. Celta Vigo a urcat pe locul 17, cu cinci puncte. Pentru echipa lui Ianis Hagi urmează un meci pe teren propriu cu Osasuna.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed