Vestea momentului despre Ianis Hagi! Anunţ clar al scoţienilor după plecarea tricolorului. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Ianis Hagi! Anunţ clar al scoţienilor după plecarea tricolorului. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Adevăratul motiv pentru care scoțienii l-au cedat pe român în La Liga.

Ianis Hagi, transfer forțat în Spania! Scoțienii au spus tot adevărul. De ce l-a cedat Michael Beale pe internaționalul român.

Vestea momentului despre Ianis Hagi!

Ians Hagi a fost transferat de către Rangers direct în cel mai titrat campionat din Europa, La Liga. Deportivo Alaves l-a împrumutat pe internaționalul român pe o perioadă de un sezon.

Fiul ”Regelui” a intrat rapid în dizgrațiile tehnicianului englez Michael Beale, iar ziariștii scoțieni au dezvăluit, la scurt timp după plecarea mijlocașului, adevăratul motiv pentru care Rangers l-a cedat, la prima ofertă.

”Un astfel de nume care s-a hotărât să plece de la Ibrox este românul Ianis Hagi, care a fost împrumutat la Alaves în La Liga, după ce aripa și-a vărsat frustrărileîn privința lipsei de timp de joc sub Michael Beale, în urma unei confruntări din Cupa Ligii cu Morton. Hagi a urmărit cum londonezul i-a recrutat pe Abdallah Sima, Sam Lammers și Cyriel Dessers în compartimentul ofensiv. Dar se pare că jucătorul de 24 de ani nu are tocmai o perioadă de benefică după ce a debutat împotriva lui Athletic Bilbao!”, a scris Daily Record.

Managerul lui Alaves a lăudat talentul și calitățile tehnice ale lui Ianis Hagi, însă românul mai are nevoie de timp pentru a-și găsi ritmul.

”Are talent și calitate. El poate aduce încredere și bucurie. Dar a fost puțin pierdut și nu l-a putut găsi pe (atacantul) Kike Garcia în atac. A început efervescent, dar prestația sa a scăzut și a sfârșit prin a fi înlocuit”, a spus managerul spaniolilor.

Deportivo Alaves se află momentan pe locul 16 în clasamentul La Liga, loc retrogradabil.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed