Veste uriaşă pentru Radu Drăguşin! S-a decis soarta tricolorului. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Veste uriaşă pentru Radu Drăguşin. Internaționalul român a avut un sezon bun la Genoa și a intrat în atenția mai multor cluburi importante.

Acum, românul este la un pas de a prinde transferul carierei.

Radu Drăguşin este dorit în Premier League

Radu Drăgușin a promovat cu Genoa în Serie A și este într-o formă foarte bună. Jurnaliștii italieni l-au lăudat după meciul cu Napoli, scor 2-2. Fundașul a intrat și în vizorul unor echipe importante, printre acestea fiind și Newcastle. Se pare că negocierile sunt avansate, iar suma pe care șeicii sunt dispuși să o plătească pentru Drăgușin ar fi 40 de milioane de dolari.

”Newcastle United se numără printre cluburile din Premier League care sunt gata să transfere în iarnă. Se pregătesc 40 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin”, scriu jurnaliștii englezi.

Pentru italieni ar fi o adevărată lovitură ținând cont că în urmă cu un an le-au plătit celor de la Juventus 5,5 milioane de euro pentru internaționalul român.

”Vara a fost relaxantă, dar de când am început cantonamentul cu Genoa, a fost foarte intensă, foarte dură. Altfel nu se poate, pentru că ne așteaptă un sezon foarte dificil. Suntem foarte entuziasmați și plecăm cu un spirit foarte bun.

Eu o să rămân la Genoa în acest an. Cum am mai spus, vreau să mă dezvolt, să evoluez cât mai mult, să fiu din ce în ce mai bun și să îmi dezvolt cariera. Pentru mine, Italia înseamnă locul în care eu am intrat în fotbalul mare, locul unde am învățat majoritatea lucrurilor. E o țară în care mă simt foarte bine și unde îmi place”, declara Radu Drăgușin la începutul acestei veri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed