Vedeta lui Edi Iordănescu are tupeu! Mesaj clar al lui Radu Drăgușin înaintea meciurilor decisive pentru EURO 2024. E foarte important

Vedeta lui Edi Iordănescu are tupeu! Mesaj clar al lui Radu Drăgușin înaintea meciurilor decisive pentru EURO 2024. E foarte important.

S-a aflat ce a putut spune jucătorul chiar înainte de meciul cu Israel! Radu Drăgușin, discurs motivațional. România trebuie neapărat să învingă pentru a spera la EURO 2024.

Radu Drăgușin, mesaj pentru Națională!

Radu Drăgușin a transmis un mesaj tuturor colegilor săi din lotul reprezentantei României. Fix înaintea partidelor de foc cu Israel și Kosovo, fundașul central a menținut un discurs prin care i-a încurajat pe toți elevii lui Edi Iordănescu, potrivit prosport.ro.

„Mă simt în formă, am jucat toate meciurile până acum, am continuitate și caut mereu să îmbunătățesc lucrurile. Analizez cu staff-ul toate detaliile, fac asta și singur, tocmai pentru a crește de la meci la meci. Avem o echipă solidă, un grup unit, adică atu-uri puternice pentru a ne atinge obiectivul.

E simplu! Am strâns 45 de meciuri anul trecut, ceea ce înseamnă un plus important de experiență. Asta e principala diferență. În calitate de fundaș central, am nevoie de continuitate pe teren, să mă confrunt cu cât mai multe situații, să învăț inclusiv din greșeli.

Dacă te duci cu teamă la un meci, ai eșuat de la vestiare. Rolul meu e să apăr poarta indiferent de context și de rival, pe asta mă focusez în fiecare secundă. Cine pleacă de la ideea că are în față un adversar care va face tot ce dorește pe gazon, e pierdut! Cu campioana Italiei nu poate fi ușor, dar sunt convins că vom scoate un rezultat pozitiv în următoarea etapă din Serie A.

E important însă pentru mine să am în față adversari de top, cu tehnică, viteză, forță, capacitate de a pătrunde. Asta e calea spre a deveni mai bun”, a spus Radu Drăguşin.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed