Adrian Mutu, dat afară?! Probleme mari pentru antrenorul român. Situaţia este dezastruoasă

Adrian Mutu, dat afară?! Probleme mari pentru antrenorul român. Suporterii azeri nu mai au răbdare.

Adrian Mutu nu mai este dorit în Azerbaidjan! Ce au avut de spus suporterii lui Neftchi.

Adrian Mutu, dat afară?!

Neftchi Baku a reușit să obțină doar trei victorii în cele zece partide disputate până în prezent, din cadrul campionatului Yuksak Liga.

Suporterii sunt dezamăgiți de prestația jucătorilor de la Neftchi și îl învinuiesc pe Adrian Mutu pentru involuția din jocul grupării.

Neftchi se situează momentan pe poziția a șasea din campionat, cu opt puncte obținute în urma celor trei victorii și trei remize, înregistrând, de asemenea, și patru eșecuri.

Ultima înfrângere cu Araz, 1-0, a reprezentat ultima picătură pentru fanii formației azere. Suporterii au luat cu asalt paginile de socializare ale clubului, cerând demisia tehnicianului român.

”Se pare că nu vom putea face nimic cu acest club! / Afară cu Mutu și cu Sayef, fotbalistul său preferat! / Au adus o mulțime de legionari, dar nu există nicio idee de joc și niciun rezultat! / Du-te și aruncă-te în mare! Cu un astfel de joc, nu vei pierde doar campionatul, ci chiar și locul 3! / Parcă nu am fi antrenați! / Mutu nu ne-a putut face fericiți. Cred că nu mai există speranță!”, sunt câteva dintre comentariile dure ale fanilor lui Neftchi Baku.

Mutu, dorit de Mihai Rotaru la CSU Craiova

Mihai Rotaru este în căutarea unei persoane avizate care să ocupe postul de tehnician al echipei, în urma despărțirii de Laurențiu Reghecampf. Fostul antrenor al CSU Craiova a semnat un contract cu formația Al-Tae, din Arabia Saudită.

Momentan, Rotaru a purtat o discuție cu Adrian Mutu în vederea ocupării băncii tehnice din Bănie. Reîntoarcerea tehnicianului în Superliga depinde de direcția în care va merge colaborarea acestuia cu Neftchi Baku, în următoarea perioadă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed