Zeljko Kopic şi-a decis viitorul! Anunţul antrenorului de la Dinamo înaintea meciului decisiv. „Câinii” îşi joacă existenţa în Superliga

Zeljko Kopic şi-a decis viitorul! Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre meciul decisiv cu Csikszereda. „Câinii” îşi joacă existenţa în Superliga, la Miercurea Ciuc. Croatul nu ştie dacă va mai rămâne antrenorul câinilor şi în sezonul viitor.

Pe Zeljko Kopic îl așteaptă unul dintre cele mai importante meciuri de când se află pe banca alb-roșiilor. Este partida care va decide dacă Dinamo va rămâne sau nu în Superliga. În manșa tur s-au impus cu 2-0.

Zeljko Kopic și-a decis viitorul!

”Câinii” sunt favoriți înaintea partidei, după ce în turul de pe Arena Națională s-au impus, scor 2-0. La conferința de presă premergătoare partidei, tehnicianul Kopic a declarat că nimic nu este câștigat. Acesta este conștient că cei de la Csikszereda poate produce surpriza.

După finalul partidei de la Miercurea Ciuc, croatul va decide care va fi viitorul său, dacă va rămâne sau nu la Dinamo.

”Știu că au fost lucruri bune și rele, dar mai avem un meci până la final, apoi putem analiza totul. Toate echipele pot produce surprize dacă nu ești pregătit. Csikszereda are ceva calitate, de aceea trebuie să fim atenți, nu au nimic de pierdut, vor da efort maxim pentru a ne surprinde și nu este ceva ciudat în fotbal.

Orice echipa caută oportunitatea dacă adversarul nu este 100% pregătit. Dennis Politic a fost foarte bun în ultimul meci, a avut momente bune, dar nu a fost în cea mai bună formă după accidentare, am avut răbdare, am așteptat să își revină, e în formă bună, aștept să fie un jucător important pentru noi în manșa retur”, a mai spus Zeljko Kopic.

”După manșa retur vom discuta despre viitor, despre tot, dar ne concentrăm doar pe meciul cu Csikszereda.

Orice club trebuie să se adapteze, orice club are stadionul sau, trebuie să ne descurcăm indiferent de stadionul pe care jucăm, trebuie să fim la un nivel ridicat”, a spus Zeljko Kopic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed