Pleacă Zeljko Kopic de la Dinamo?! Anunţ clar al croatului. Totul depinde de următoarele partide

Pleacă Zeljko Kopic de la Dinamo?! Anunţ clar al croatului. Totul depinde de următoarele partide. Câinii se află în faţa a două dispute cruciale pentru viitorul echipei în Superliga. Dinamo are meci pe teren propriu, cu Poli Iaşi, apoi în deplasare, contra celor de la FCU Craiova.

Zeljko Kopic nu se gândeşte la viitor. Are în minte doar meciul cu Poli Iași, de care depinde viitorul lui Dinamo.

Pleacă Zeljko Kopic de la Dinamo?!

Băieţii lui Zeljko Kopic sunt obligaţi să o bată pe Poli Iaşi. În cazul unei înfrângeri, situația s-ar complica semnificativ pentru ”câini”, având în vedere că Poli Iași este una dintre contracandidatele pentru salvarea de la retrogradare.

Antrenorul croat al ”câinilor” a fost întrebat despre planurile pentru următorul sezon și a dezvăluit că a purtat deja o discuție cu șefii clubului pe această temă. Zeljko Kopic a pus accentul pe îndeplinirea obiectivului, de care depinde, cel mai probabil, și viitorul său la echipa din ”Ștefan cel Mare”.

„Am vorbit despre tot, bineînțeles, e important să avem totul pregătit pentru următorul sezon, dar în acest moment focusul principal este pentru aceste șase meciuri.

Trebuie să le luăm meci cu meci, ne concentrăm pe meciul de mâine. Este dificil să luăm decizii până nu ne îndeplinim obiectivul, de a rămâne în ligă pentru următorul sezon. După, trebuie să analizăm totul și să luăm cele mai bune decizii pentru viitor.

Cred că asta e cea mai importantă parte, toți oficialii, antrenorii, jucătorii, fanii… toți vrem să ne atingem obiectivul. După asta, clubul va face ceea ce oficialii cred că e mai bine”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă premergătoare meciului cu Poli Iași.

Dinamo se află, momentan, pe loc retrogradabil direct în Superliga. Are un punct mai puţin ca FCU Craiova, prima echipă aflată pe loc de baraj. Poli Iaşi are, la rândul ei, un punct peste băieţii lui Eugen Trică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed