Zeljko Kopic s-a dezlănţuit! Ce spune după egalul cu Poli Iaşi: ‘Meritam cele trei puncte’ + Ameninţări pentru cei de la UTA

Zeljko Kopic s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a spus după egalul cu Poli Iaşi. Dinamo a dominat copios partea secundă a meciului din Moldova. Abdallah şi Selmani au ratat însă cu seninătate ocazii uriaşe.

Zeljko Kopic nu e deloc mulţumit că s-au ratat atâtea ocazii, dar este mândru de jocul echipei sale din Moldova.

Zeljko Kopic s-a dezlănţuit!

„Prima repriză a fost egală, dar în a doua repriză am avut ocazii. Selmani şi Abdallah au avut marile ocazii. Cred că meritam cele trei puncte. În repriza a doua trebuia să marcăm. Am creat şanse de gol, dar am ratat prea multe ocazii. Abdallah trebuia să înscrie. Am făcut tot ce trebuia mai puţin să concretizăm. E bun un punct, dar când ai asemenea ocazii trebuie să marchezi şi să câştigi. Aveam nevoie de 3 puncte în această seară”, a spus Zeljko Kopic, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre lupta pentru supravieţuire în Superliga. I-a ameninţat pe cei de la UTA, adversarii din ultima etapă a sezonului regulat. Chiar dacă arădenii se bat pentru un loc de play-off, câinii vor să câştige. „Trebuie să o luăm meci cu meci. Trebuie să ne antrenăm şi să jucăm din ce în ce mai bine. În 7 zile am avut 3 meciuri. Sunt foarte mulţumit de cum ne-am descurcat în aceste partide. 

Şi cu UTA va fi un meci greu. Avem o săptămână să pregătim meciul în faţa propriilor fani. La noi acasă, pe stadionul nostru echipa va fi mult mai pregătită ca să câştige”, a mai spus Zeljko Kopic, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed