Răzvan Patriche face anunţul serii! Ce l-a enervat după meciul cu Poli Iaşi: ‘Nu a vrut să intre mingea în poartă’ + Ce spune despre duelul cu UTA

Răzvan Patriche face anunţul serii! S-a aflat ce l-a enervat după meciul cu Poli Iaşi. Dinamo a dominat partea secundă a meciului din Moldova, dar nu a reuşit să înscrie. Câinii au avut 4 ocazii mari de gol, dar s-a terminat 0-0.

Dinamo a ratat şansa de a urca pe locul de baraj de menţinere în Superliga. Răzvan patrice era supărat pentru ocaziile ratate de Abdallah şi Selmani.

Răzvan Patriche face anunţul serii!

„Două reprize total diferite. În prima ne-au surprins cu un presing foarte agresiv. În a doua, am dominat, ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Ne pare rău. La câte ocazii am avut azi, nu a vrut să intre mingea în poartă. Ne dă încredere pe mai departe. E un punct în deplasare”, a spus Răzvan Patriche, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Răzvan Patriche nu s-a oprit aici. A vorbit despre lupta pentru menţinere în Superliga. A spus clar că Dinamo este obligată să bată UTA în ultima etapă din sezonul regulat. Arădenii sunt însă în luptă pentru un loc de play-off. „Până la urmă, important era să intre mingea în poartă. Noi am avut ocazii, ei nu. E o luptă foarte strânsă. Toate echipele sunt agresive, se joacă pe viaţă şi pe moarte. Sper să ne revenim cu UTA şi să câştigăm”, a mai spus Patriche, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed