Zeljko Kopic nu s-a mai abţinut! A surprins pe toată lumea după victoria cu Hermannstadt: ‘Unii jucători sunt obosiți’ + Dezvăluiri despre jucătorii nou veniţi

Zeljko Kopic nu s-a mai abţinut! A surprins pe toată lumea după victoria cu Hermannstadt. Dinamo a trecut repede peste umilinţa din meciul cu CFR  Cluj, scor 0-4. Câinii s-au impus în faţa sibienilor şi s-au apropiat la 2 puncte de locul de baraj.

Băieţii lui Zelko Kopic au suferit în meciul cu FC Hermannstadt, dar au obţinut 3 puncte uriaşe în lupta pentru supravieţuire în Superliga.

Zeljko Kopic nu s-a mai abţinut!

Singurul gol al partidei a fost marcat de către Goncalo Gregorio, în minutul 25. La finalul partidei, Zeljko Kopic s-a declarat mulțumit de rezultatul final și și-a lăudat elevii. Mai mult, croatul a dezvăluit cum a reușit să o învingă pe Hermannstadt.

”Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Nu am meritat cele trei puncte pentru că am jucat spectaculos, noi am controlat partea defensiva. Ca să meriți toate cele trei puncte trebuie să ai o mentalitate puternică și sunt mulțumit de jucătorii mei și îi felicit.

Unii jucători sunt obosiți, unii dintre ei nu au făcut pregătirea cu noi, dar cu atitudinea asta și cu fanii în spate a fost incredibil să lupți.

Orice joc este important, dar în aceste circumstanțe a fost foarte important să câștigăm. Hermannstadt este o echipă foarte bună, puternică și rapidă. Știam că nu putem să îi batem dacă controlam ofensiva, de aceea am pus trei atacanți. Prima idee a fost să le dăm posesia și să înscriem pe contraatac. Au fost foarte buni și am realizat că este o echipă bună”, a spus Zeljko Kopic, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed